Nefes Nefese Dizisi Oyuncuları Kimler ? Nefes nefese dizisi oyuncu kadrosu

Yeni bir dizi başlıyor ismine bakılırsa iddaalı bir diziye benziyor peki bu dizinin oyunları kimler ? 


Oyuncular 

Şükrü Özyıldız 
( Nefes nefese Yusuf )




18 Şubat 1988 İzmir doğumlu oyuncu Ege Üniversitesi’nde İşletme bölümünü kazanmış daha sonra Erasmus’la Portekiz’e giderek eğitimini orada tamamlamıştır. Daha önceden Derin Sular, Uçurum, Benim Hala Umudum Var, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar ve Çoban Yıldızı’nda rol almıştır.


Melisa Şenolsun 

Nefes nefese Rüya





24 Eylül 1996 İzmir doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencisidir. Profesyonel oyunculuk hayatına Tatlı Küçük Yalancılar ile başlamış akabinde Kiralık Aşk ve Umuda Kelepçe Vurulmaz’ın kadrosunda yer almıştır.


Uğur Yücel (Atmaca Ayaz Kıran);


1 Ocak 1957 Kars doğumlu oyuncu İstanbul Belediye Konservatuvarı’de Tiyatro eğitimi almıştır. En son İçerde dizisinde rol alan usta oyuncu daha evvel Familya, Aramızda Kalsın, Canım Ailem, Hırsız Polis, Aziz Ahmet ve Süper Baba’nın kadrosunda yer almıştır.

Gülçin Santırcıoğlu

1977 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Şan bölümünden mezun olmuştur. Elveda Rumeli dizisiyle tanınmıştır daha sonra Kara Ekmek dizisinde kendisini göstermiştir. Ayrıca Osmanlı Tokadı, Bir Çocuk Sevdim ve Doktorlar gibi dizilerde boy göstermiştir. Son olarak Oyunbozan dizisinde Mine karakterine hayat vermiştir. 




Deniz Hamzaoğlu
24 Kasım 1979 İstanbul doğumlu oyuncu Hayati Hamzaoğlu'nun ilk oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji, Konya Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümleri'nde eğitim gördü. Karadayı ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde rol oynamıştır. Son olarak Hayat Şarkısı dizisinde Kaya karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.



Nik Xhelilaj (Boran)

5 Mart 1983 yılında Arnavut'ta dünyaya gelen oyuncu güzel sanatlar akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır. Bir çok oyuncu ödülüne sahip olan oyuncu İtalyanca, İngilizce, Türkçe ve Almanca dillerini konuşabiliyor. Kayıp Şehir dizisiyle tanınan Arnavut kökenli oyuncu Her Sevda Bir Veda ve Üç Yol gibi yapımlarda rol almıştır.





0 Yorumlar