Uttaran ( Kördüğüm ) Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Kördüğüm (Uttaran) Dizisi Oyuncu Kadrosu

İchcha (Tina Dutta)


27 Kasım 1986 yılında Hindistan da doğmuştur. Hindistanlıdır. Hindistanda bir çok ödüle layık görülmüştür. Aday gösterildiği ödüller arasında En İyi Kadın Başrol Oyuncusu Ödülüne Layık Görülmüştür. Aldığı ödülün adı ise Golden Petal Awards for Most Janbaaz Personality ödülüdür.


Tapasya (Rashami Desai)

4 Ağustos 1986 yılında Hindistan’da doğmuştur. 2012 Yılında Nandish Singh ile evlenmiştir. Kötü Karakter dalında en iyi oyuncu ödülüne layık görülmüştür.






Veer Singh (Nandish Singh)

25 Aralık 1981 yılında Hindistan da doğmuştur. 183 cm boyundadır. Dizide bir oyuncu olan Rashami Desai ile evlidir.




Mukta (Sreejita De)

19 Temmuz 1989 yılında Hindistan da doğmuştur. 160 cm boyundadır. Bir çok ödüle layık görülmüş fakat kazanamamıştır. Layık görüldüğü ödüller arasında sreejita de oldegn petal award for favorite jodi adlı ödül yer almaktadır.




Akash (Mrunal Jain)

9 Ocak 1985 yılında Hindistan da doğmuştur.  Yakışıklı oyuncu 2013’de Sweety Jain ile evlenmiştir. sreejita de oldegn petal award for favorite jodi  adlı ödüle layık görülmüş fakat kazanamamıştır.





Raghuvendra (Gaurav Chopra)

4 Nisan 1979 yılında doğmuştur. Hindistanlıdır.gaurav chopra golden petal awards for most damdar personality ödülünün sahibi olmuştur.







Jogi Takur (Ayub Khan)

23 Şubat 1969 yılında doğmuştur. Hindistanlıdır. Niharika Khan ile evlenmiş ama daha sonra boşanmıştır. 2 adet oğlu bulunmaktadır.








Damini (Vaishali Thakkar)

25 Temmuz 1976 yılında Hindistanda doğmuştur . Birçok ödülü bulunmaktadır. vaishali thakkar golden petal awards for most anubhavi personality ödülüne layık görülmüştür







Veer Singh (Vikas Bhalla)

24 Ekim 1972 yılında doğmuştur.  Ünü olan, Şarkı işi ili uğraşan Vikas daha sonra iki işi bir arada yürütmeye başlamıştır. Duhan adlı şarkısı bulunmaktadır.






Vishnu ( Ajay Chaudhary)
31 Ocak 1984 tarihinde Hindistan da doğmuştur.  2013’De Jyoti Makker ile evlenmiştir



 Etiketler: Kördüğüm Dizisi, Kördüğüm dizisi hangi kanalda, Kördüğüm Dizisi Konusu, Kördüğüm Dizisi ne zaman, Kördüğüm Oyuncuları

0 Yorumlar