Bir Deniz Hikayesi Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kanal D ekranlarında başlayacak yeni bir dizinin daha tanıtımı yapıldı. Kanal D ekranlarında Erler Film’in yapımcılığını üstleneceği dizinin ismi ise Bir Deniz Hikayesi olarak açıklandı. Bir Deniz Hikayesi dizisinin başrol oyuncusu ise çok tanıdık.


Daha önce yıldızı Küçük Ağa dizisi ile parlayan ve dizinin final yapması ile çok büyük tepki toplayan Erler Film yeni dizisini ise Emir Berke Zincidi üzerine kurguladı. Küçük yıldız Emir Berke Zincidi sosyal alemde oldukça büyük bir beğeni toplamış ve fenomen olmuştu.

Bir Deniz Hikayesi Oyuncuları

Bir Deniz Hikayesi dizisi ile ilgili hem cast çalışmaları hemde oyuncu seçimleri son hız devam etmekte. Bir Deniz Hikayesi dizisinde en çok dikkat çeken isim ise dizinin başrol oyuncusu çocuk yıldız Emir Berke Zincidi olacak.

Emir Berke Zincidi: Küçük Ağa dizisinde canlandırdığı Mehmet rolü ile Türk Televizyonlarında çığır aşmıştır.

Bir Deniz Hikayesi Oyuncu Kadrosu Karakterleri Fragmanı

Begüm Birgören: 1982 İstanbul doğumlu güzel oyuncu 33 yaşındadır. Ömre Bedel dizisinde hayat verdiği Ömür karakteri ile tanınır. Son olarak kısa süre içinde final yapan 2013 yapımı kaçak dizisinde rol almıştır.

Begüm Birgören Bir Deniz Hikayesi dizisi oyuncusu

Emre Kızılırmak(Hakan): 1985 İstanbul doğumu yakışıklı oyuncu son olarak Kara Para Aşk dizisinde Levent karakterine hayat vermiştir.

Bir Deniz Hikayesi dizisinde Emir Berke Zincidi’nin canlandırdığı karakterin babası Hakan karakterine hayat verecek.
Emre Kızılırmak Bir Deniz Hikayesi dizisi oyuncusu

Başak PARLAK: 1988 Tekirdağ doğumlu güzel oyuncu güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Son olarak Sevdam Alabora dizisinde rol almıştır

0 Yorumlar